Bir yıl süren yatırım sürecinin ardından 2004 Nisan ayında Avrupa Birliği
ölçülerinde üretim koşullarını sağlayan Bupiliç, ilk üretimine başlamıştır.
Saatte 12.000 adet piliç...
Günümüz modern kümeslerinin sahip olduğu bina ve ekipmanları mevcut
olan, bakım ve yetiştirme faaliyetini gerekli ilgi ve kurallara uygun yetiştirme
vizyonunda ve bilincindeki 257 yetiştiriciye bağlı toplam 486 adet yetiştirici
kümesimiz bulunmaktadır.
Üretim Tesisi | 300.000 m2 |
Kesim Kapasitesi (saat) | 12.000 Adet |
Parçalama Hattı (saat) | 8.500 Adet |
Yetiştirici | 257 |
Kümes | 486 |
Yaygın dağıtımımız kendimize ait 4 bölge müdürlüğü, zincir mağazalar ve
bayilerimiz aracılığıyla yapılmaktadır. 2004 yılında Balıkesir ve Bursa'daki
Bölge Müdürlüklerimiz, 2008 yılında İstanbul Avrupa Yakası Bölge Müdürlüğümüz,
2013 yılında da İzmir Bölge Müdürlüğümüz kurulmuştur.
Kalite Yönetim Sistemi ve Gıda Güvenliği konusunda son derece hassas olan
Bupiliç'te konuyla ilgili olarak 2004 Aralık ayında başlatılan çalışmalar 2005
Temmuz ayında başarı ile sonuçlandırılmıştır.
Kalite standartları olmazsa olmazımızdır...
Devamlı güncellenmekte olan Kalite yönetim sürecimiz; canlı üretim, piliç eti
üretimi, yem fabrikasını kapsayan TÜRKAK ve yurt dışı akrediteli BRC Food , ISO
22000, FSSC 22000, ISO 9001:2008, TSE ve Helal Üretim belgelerine sahiptir.
Bünyemizde gıda, yem, arıtma, canlı teşhis laboratuvarları bulunmakta ve sistem
rutin olarak kontrol edilmektedir. Ayrıca gıda laboratuvarımız FAPAS Yeterlilik
belgesine sahiptir.
Bupiliç olarak, toplum ve çevreye karşı her zaman duyarlı, saygılı ve
sorumlu olarak üretim yapmayı taahhüt ediyoruz.